Ga naar Facebook... 

AR-Support's Riool Check up op maat...

Gezien het feit dat bijna 90% van de gevallen geen onderhoud gedaan wordt aan het rioolstelsel ontstaan er ineens wel is problemen. AR-Support biedt u daarom een riool check up aan op maat. Zo bent u er zeker van dat eventuele defecten vroegtijdig gevonden worden en we letten op belangrijke punten zoals: op de dichtheid van de riolering, het afschot, de binnenkant van het rioolstelsel en de staat hiervan.

Rookmachine:
Met deze machine testen wij de dichtheid van het riool om niet zichtbare lekkages en mogelijke stank op te sporen

Camera systeem:
Met de camera bekijken wij de riolering van binnen om zo te controleren op verzakkingen, wortel-ingroei, breuken en verbindingen. Eventueel kunt u een dvd ontvangen met een opname tegen meerprijs.

Afschot controleren:
Wij zullen indien mogelijk de kruipruimte betreden om een visueel beeld te krijgen en d.m.v. meting het afschot te controleren en de controle van de beugels waar het riool aan hangt.

Eind rapport:
Uiteindelijk zal er een rapport worden opgemaakt met de bevindingen en eventule aandachtspunten. Indien er iets gevonden wordt in uw rioolstelsel dan kunnen wij dit voor u oplossen.

Profiteer nu van deze aantrekkelijke korting en neem telefonisch contact met ons op via 06-51047714 of
via e-mail info@ar-support.nl voor een afspraak.Voorwaarden:
Deze prijs is gebaseerd op een gemiddelde woning met een maximale lengte van het rioolstelsel van 20 meter waarvan de kruipruimte toegankelijk is en de afvoeren niet onder de grond of in putten uitkomen of zich in afgesloten compartimenten bevinden. Indien uw stelsel niet aan deze eisen voldoet moet u rekening houden met een aanpassing van de prijsstelling. Echter hanteren wij dan alsnog de 25% korting. Tevens zullen de voorrijkosten aan u doorberekend worden afhankelijk van de afstand en de gemaakte tijd ook wanneer we geen check up hoeven uitvoeren. Een eventuele dvd met de opname wordt na de werkzaamheden opgestuurd en de extra kosten hiervan zullen worden doorberekend. AR-Support kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele verstoppingen die na ons bezoek optreden ongeacht wat er in het rapport staat vermeld. Dit i.v.m. oneigenlijke substanties zoals vochtig toiletpapier, vet en andere materialen die doorgespoeld kunnen worden en verstoppingen kunnen veroorzaken.
AR-Support's Riool Check up op maat
Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

AR-Support is de specialist in de regio Rotterdam voor al uw afvoer en riool problemen.
 

Riool ontstoppen

Gootsteen, wc, riool, afvoer verstopt? Bel ons!

Heeft u problemen met uw afvoer? Neem direct contact met ons op.
 

Reparatie

Reparatie en inspectie

Ook voor reparaties en inspecties kunt u bij ons terecht.
 

Contact

Offerte aanvraag

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.Home | Rioolproblemen | Ontstoppen | Reparatie | Sitemap | Contact AR-Support - Alle rechten voorbehouden - Design by Entersite