Ga naar Facebook... 

Professionele apparatuur

De hogedruk unit De hogedruk unit

Hier ziet u de hogedruk unit die is gemonteerd in onze bus en indien nodig altijd toegepast kan worden. De pompunit heeft een kracht van 200 bar en een spuit van 50 l/m. Deze unit wordt ingezet om verstoppingen te verhelpen en leidingen te reinigen met behulp van water.
De machinale freesmachines De machinale freesmachines

De freesmachines worden gebruikt om leidingen open te frezen zoals keukenleidingen, badkamerleidingen e.d. De machine boort zich met een roterende beweging door alle verstopping heen zoals vet, wortels, zeepresten, kalkaanslag enz. Na het ontstoppen wordt met de veer de leiding gereinigd zodat de oorspronkelijke diameter van de leiding weer schoon is. Deze machines worden ingezet wanneer ontstoppen niet mogelijk is met de hogedruk unit.
De vacuumzuiger De vacuümzuiger

De vacuümzuiger is een soort waterstofzuiger met een extra hoge zuigkracht. Door aanpassingen aan deze machine is deze zeer krachtig uitgevoerd. De vacuümzuiger wordt gebruikt om na het frezen de leiding uit te zuigen en om alle losse stukken zoals vet of zeep resten te verwijderen zodat deze niet achter blijven in de leiding. Ook wordt deze gebruikt om eventueel water op te ruimen bij bijvoorbeeld een overstroming van het toilet.
Rookapparaat Het rookapparaat

Dit apparaat wordt gebruikt om zowel niet zichtbare lekkages als stank op te sporen in en om het huis. Wat het rookapparaat doet is d.m.v. rooknevel en een krachtige ventilator het riool vol te persen met rook. Wanneer het riool in zijn geheel is vol geblazen perst deze uit de kleinste haarscheurtjes rook. Wanneer er met een lamp op geschenen wordt zal de nevel zichtbaar worden in donkere ruimtes. Zo kan er geconstateerd worden of er een lekkage is en waar deze zich bevindt. Hierdoor kan AR-Support het repareren of dichten zodat de stank en lekkage is opgelost.
De camera De camera

Dit systeem wordt gebruikt om inspecties uit te voeren en tevens problemen te traceren in o.a. standleidingen, liggende leidingen in binnen en buiten riolen. Wat dit apparaat kan is d.m.v. zijn speciale 360 graden draaiende kop alle aansluitingen controleren op dichtheid, wortel ingroei en andere oneffenheden. Met de camera inspecteren we de leiding op aanslag, veroudering, verzakkingen van het riool en breuken.
RioTrack Pro detectieapparaat RioTrack Pro detectieapparaat

Dit apparaat wordt gebruikt in combinatie met zenders. Door een zender op de camera of op onze hoge druk slang te monteren kan de locator ons brengen waar de zender zich bevind. Bijvoorbeeld voor het opsporen van verstoppingen, breuken, verborgen putten of andere buisproblemen. Zo is onnodig breken of slopen niet meer nodig en kan er gericht gewerkt worden.
Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

AR-Support is de specialist in de regio Rotterdam voor al uw afvoer en riool problemen.
 

Riool ontstoppen

Gootsteen, wc, riool, afvoer verstopt? Bel ons!

Heeft u problemen met uw afvoer? Neem direct contact met ons op.
 

Reparatie

Reparatie en inspectie

Ook voor reparaties en inspecties kunt u bij ons terecht.
 

Contact

Offerte aanvraag

Vul ons aanvraagformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.Home | Rioolproblemen | Ontstoppen | Reparatie | Sitemap | Contact AR-Support - Alle rechten voorbehouden - Design by Entersite